Preizkusi napravo ShapeArt II - Po promocijski ceni 40€.

Kemični pilingi

Izjemno učinkovita in elegantna rešitev za reševanje različnih stanj na koži.

Kemični pilingi so eden izmed najstarejših in najpogosteje uporabljenih načinov za uspešno pomlajevanje kože ter izboljšanje stanja kože na obrazu in telesu. Z uporabo kemičnega pilinga povzročimo nadzorovano mikro poškodbo kože ter posledično luščenje vrhnjega sloja kože.

Na ta način sprožimo proces celjenja kože ter proces preoblikovanja in tvorbe kolagena ter elastina. Po tretmaju je stanje kože vidno izboljšano, koža je bolj gladka in sijoča, izboljšajo se aknasta obolenja, zožijo pore, zmanjšajo gubice ter poenoti ten.

Kemični pilingi so idealna rešitev za reševanje različnih kožnih težav, kot so:​

  • hiperpigmentacije (starostne, sončne, postvnetne),
  • aktivne akne,
  • kuperozna koža,
  • reliefna koža,
  • gubice.

V salonu prisegamo na kemične pilinge znamke Dermaceutic. Priznana francoska kozmetika je na trgu prisotna že več kot 20 let in predstavlja številko 1 med kemičnimi pilingi v Franciji. V svojih letih delovanja so razvili različne vrste pilingov za različne problematike ter doseganje različnih globin kože.

Dermaceutic pilingi združujejo varnost in učinkovitost ter z inovativnimi formulami dajejo prednost nadzorovanemu in postopnemu luščenju kože, kar prinaša optimalne rezultate brez stranskih učinkov ter ostalih tveganj v primerjavi z visoko koncentriranimi pilingi. Skrivnost se skriva v visokih koncentracijah in popolni sinergiji aktivnih učinkovin.

Naj gre za znake staranja, pigmentacijo, akne ali druge kožne nepravilnosti, Dermaceutic vedno ponuja visoko učinkovito, prefinjeno in prilagojeno rešitev.

Kako poteka nega s kemičnim pilingom?

Pred vsakim postopkom stranko povabimo na brezplačni posvet, kjer na podlagi ocene stanja kože izberemo ustrezen piling ter stranki predstavimo postopek in ji damo priporočila kako kožo pripraviti na tretmaje.

Kemični piling vedno nanesemo na predhodno očiščeno kožo. Postopek je kratek in skoraj neboleč, še najbolj moteče je kasnejše luščenje kože, ki običajno nastopi 2. do 3. dan po postopku. Takrat lahko opazimo rahlo poslabšanje kože, saj se vse nepravilnosti še bolj izrazijo. V tem času je izjemno pomembna visoka zaščita pred soncem. Nato v nekaj dneh nastopi izboljšanje in koža postaja iz dneva v dan lepša. Priporočljivo je, da po tretmaju kožo negujete s kremo, ki vam jo priporočamo v salonu.

Vsekakor je že en sam postopek dobra naložba v lepo kožo, vendar se moramo zavedati, da je za izboljšanje določene problematike treba opraviti predpisane ponovitve. Skupaj bomo pripravili načrt za dosego najboljših rezultatov.

Kontraindikacije za uporabo kemičnega pilinga:

  • aktivni herpes
  • jemanje Accutane (vitamina A) v obdobju 6 mesecev (na recept),
  • nedavni kirurški posegi (rane v procesu celjenja),
  • nedavno obsevanje/zdravljenje raka,
  • nezadostna zaščita pred soncem,
  • zgodovina hipertrofijskih in keloidnih brazgotin (neprimerno za globoke pilinge),
  • kriokirurgija en mesec pred nego,
  • stafilokokne okužbe kože,
  • sekundarne infekcije kože z ranamini, kožnimi vnetji, srbečico, diabetičnimi razjedami…,
  • alergije na aspirin (neprimerno za pilinge z vsebnostjo glikolne in salicilne kisline),
  • lupus,
  • skleroderma,
  • nosečnost in dojenje (razen AHA kisline, ki nastajajo v procesu metabolizma in so človeškemu telesu lastne kisiline).

Ponudba kemičnih pilingov v našem salonu

Milk Peel Treatment

površinski kemični piling

Kemični piling Milk Peel je primeren za neravno teksturo kože, fine linije, pusto kožo, razširjene pore, površinske teksturne nepravilnosti ter izgubo tonusa. Gre za povsem varen in enostaven postopek, pri katerem se lahko pojavi minimalno luščenje kože. Odličen je tudi v kombinaciji z drugimi estetskimi postopki, kot so botoks, polnila, IPL, radiofrekvenca …

Milk Peel obnovi kožo, stimulira delovanje povrhnjice, izravna teksturo kože in hribne gubice, zoži pore ter poveča učinek delovanja dnevne kozmetike.

Za dosego želenih rezultatov priporočamo 4 zaporedne tretmaje, enkrat na 14 dni. Poleg tega je pomembno, da kožo na tretma predhodno pripravite z izdelkom
Dermaceutic Foamer 15 in upoštevate nasvete naših strokovnjakinj za nego kože po tretmaju.

Aktivne sestavine: glikolna kislina, mlečna kislina, salicilna kislina, Ph 1,9

Crystal Peel​

površinski kemični piling

Kemični piling Crystal Peel je namenjen posvetlitvi epidermalne melazme, sončnih in starostnih pigmentacij, odpravljanju povnetnih pigmentacij ter hkrati odpravljanju blagih aken in hiperkeratoz. Postopek je kratek in neboleč ter ne zahteva družbenega izostanka zaradi morebitnega luščenja kože.

Za dosego želenih rezultatov priporočamo 3 zaporedne tretmaje v razmaku 21 dni. Poleg tega je pomembno, da kožo na tretma predhodno pripravite z izdelkom
Dermaceutic Foamer 15 in upoštevate nasvete naših strokovnjakinj za nego kože po tretmaju.

Mela Peel Forte

srednje globinski kemični piling

Kemični piling Mela Peel Forte je intenzivni postopek namenjen posvetlitvi vseh vrst pigmentnih madežev (melazme, sončne in po vnetne pigmentacije) ter izboljšanju teksture kože. Postopek dokazano in vidno deluje na vseh vrstah pigmentacij. Ker je postopek bolj intenziven, se lahko po njem pojavi izrazitejše luščenje kože, vendar so končni rezultati dolgotrajni. Po tretmaju se zato priporoča minimalni družbeni izostanek.

Za želene rezultate priporočamo 1 do 2 tretmaja v razmaku 1 meseca. Poleg tega je pomembno, da kožo na tretma predhodno pripravite z izdelkom Dermaceutic Foamer 15 in upoštevate nasvete naših strokovnjakinj za nego kože po tretmaju.

Aktivne sestavine: 3 komponentna Jessner-jeva formula (mlečna in salicilna kislina, resorcinol, pH 0,6)

Rezerviraj svoj termin

Imaš vprašanje ali želiš rezervirati svoj termin za izbrano storitev?
Z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja in pomagamo pri pravi izbiri tretmaja za vas.

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaša mnenja

Sem novopečena mamica in me je zelo skrbelo, kako bom po porodu ponovno prišla v željeno formo. Našla sem Estetiko Riossa, kjer nimajo le problikovanja telesa, ampak k obravnavi celostno pristopijo. Preizkusila sem novo napravo Tesla Art Clinic, s katero sem noro navdušena! Hvala Vanessa za tako podrobno obravnavo. Toplo toplo priporočam!

Maša, grafična oblikovalka