Preizkusi napravo ShapeArt II - Po promocijski ceni 40€.

Brezigelna mezoterapija

Sodoben neinvaziven postopek nege obraza, ki deluje s
pomočjo električnega toka.

Brezigelna mezoterapija je sodoben neinvaziven postopek nege obraza, ki deluje s pomočjo električnega toka. Na ta način brez uporabe iglic odpremo celične kanale, skozi katere hranljive snovi lažje in bolj učinkovito vnašamo v  celico. Elektroporacija omogoča povečanje prepustnosti.

Brezigelna mezoterapija je neinvaziven postopek nege obraza, ki deluje s pomočjo električnega toka.

Na ta način brez uporabe iglic prebudimo mikrocirkulacijo v koži in omogočimo prodor aktivnih sestavin v kožo. Z elektroporacijo povečamo prepustnost celičnih membran, zaradi česar se aktivne sestavine absorbirajo globoko v kožo, tudi do 4,5 mm v globino. V tretma je vključena tudi bipolarna radiofrekvenca, ki z mezoterapijo tvori zmagoviti dvojček.

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, saj je koža takoj vidno nahranjena, sijoča in napeta. Za trajnejše rezultate pa se priporoča 4-6 ponovitev. Po ciklu tretmajev
dosežemo obnovo kolagena in elastina, izboljša se stanje brazgotin in s tem relief kože, poenoti se ten, vidno se zmanjša tudi globina gub. Tretma je primeren za vse tipe in stanja kože.

Rezerviraj svoj termin

Imaš vprašanje ali želiš rezervirati svoj termin za izbrano storitev?
Z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja in pomagamo pri pravi izbiri tretmaja za vas.

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaša mnenja

Sem novopečena mamica in me je zelo skrbelo, kako bom po porodu ponovno prišla v željeno formo. Našla sem Estetiko Riossa, kjer nimajo le problikovanja telesa, ampak k obravnavi celostno pristopijo. Preizkusila sem novo napravo Tesla Art Clinic, s katero sem noro navdušena! Hvala Vanessa za tako podrobno obravnavo. Toplo toplo priporočam!

Maša, grafična oblikovalka