BIOdrogaMD linija CLEAR +

Se srečujete z nečisto in mastno kožo ter vam nošenje mask na bradi povzroča vse več mozoljčkov?

Ključno pri vsakem tipu in stanju kože je površinsko čiščenje z izbranimi izdelki.

Na stanje kože vplivajo različni dejavniki, kot so življenjski slog, stres, hormonske spremembe, kozmetične nege … veliko pa lahko za lepo in zdravo kožo storimo sami s površinskim čiščenjem kože, ki predstavlja osnovo nege kože doma.

Površinsko čiščenje kože bi morali opraviti vsak dan, tako zvečer kot zjutraj. Nega je sestavljena iz dveh korakov:

1. V prvem uporabimo ČISTILNO SREDSTVO, izbrano glede na tip in stanje kože. Čistilno sredstvo odstrani vso nečistočo, ki se je na našem obrazu nabrala čez dan. Po uporabi čistilnega sredstva, ki ga speremo z vodo, sledi drugi korak.

2. V drugem uporabimo TONIK, ki ustreza vašemu tipu in stanju kože. Namen tonika je, da nevtralizira pH kože, jo dodatno navlaži in omogoča boljšo absorpcijo nadaljnjih učinkovin, ki jih bomo nanesli na obraz.

Na tem mestu vam predstavljamo linijo CLEAR + iz kozmetike @biodrogamd_official, ki je odlična v boju z nečisto kožo (ogrci, mozolji in druge nepravilnosti), saj je njena glavna učinkovina salicilna kislina, ki je odlična osnova za čist in poenoten ten kože. Salicilna kislina je maščobotopna, kar pomeni, da lahko prodre skozi maščobo v žlezah lojnicah, ter odstrani poroženele in odmrle celice.

CLEAR + linija ima dva odlična izdelka, ki sta namenjena površinskemu čiščenju kože.

ČISTILNI FLUID za nečisto kožo je namenjen vsem tipom kože z nečistočami. Med čiščenjem odstrani odvečni sebum (maščobo) in tako onemogoči nastanek vnetij, ima antibakterijski učinek, stabilizira zaščitni kisli plašč kože ter kožo očisti in osveži. Uporabljamo ga zjutraj in zvečer na navlaženi koži.

OČIŠČEVLNI LOSJON za nečisto kožo je primeren za vse tipe kože z nečistočami. Pomaga normalizirati nastajanje sebuma, preprečuje nastanek novih nečistoč, blaži iritacije, kožo očisti in jo pripravi na nanos nadaljnjih izdelkov.