O NAS

Kdo smo in kje delamo

Jaka Slak Riossa
SPECIALIST

Sem Jaka Slak Riossa, direktor podjetja Post rehabilitacija in estetika Riossa. Moja karierna pot se je začela leta 2012, takrat pod okriljem podjetja Naravno zdravljenje Vito. Leta 2016 sem se zaradi drugačne vizije in želje po širšem znanju podal na samostojno pot. Vpisal sem se tudi na Akademijo za manualno terapijo, kjer so mi znanje podajali vrhunski slovenski in tuji strokovnjaki za manualno terapijo in osteopatijo. Pri svojem delu stremim k temu, da svojim strankam ponudim samo najboljše in čim bolj kompleksne storitve, zaradi česar se pri svojem delu povezujem s strokovnjaki z različnih področij. Od leta 2020 je podjetje del Medicinskega centra celostnega zdravljenja, v okviru katerega delujejo priznani strokovnjaki s področja ginekologije in mikrobiologije, sodelujemo pa tudi z medicino dela in športa dr. Barbaro Peče Breznik, z akademijo za manualno terapijo, s psihologinjo Vido Gastenčnik,…

Vanessa Sever
SPECIALISTKA

Vanessa se s pomlajevanjem obraza in telesa ukvarja že nekaj let. Reševanje problematike na koži, kot so starajoča, aknasta in gubasta koža, ter lajšanje kožnih stanj in svetovanje pri uporabi izdelkov za nego kože doma ji predstavlja velik izziv, s katerim se z veseljem spopada, saj ji zadovoljstvo strank pomeni največ. Končala je Višjo strokovno šolo za kozmetiko in welnes v Ljubljani, svoje znanje pa redno izpopolnjuje in sledi najnovejšim smernicam na področju pomlajevanja obraza in telesa.

David Renko
SPECIALIST

David Renko je s športom povezan že celo življenje, 13 let že aktivno igra odbojko, trenutno v prvoligaškem klubu Krka v Novem mestu. Zagovarja in stremi k temu, da mora biti vsak človek zmožen opravljati vsakodnevne aktivnosti brez bolečin. To pa lahko doseže tako, da obvlada in pozna svoje telo. Želja, da pomaga drugim, ga je vodila na študij kineziologije na Fakulteti za šport na Univerzi v Ljubljani, ki ga je uspešno zaključil. Svoje znanje nadgrajuje z različnimi izobraževanji in nadaljnjim študijem fizioterapije na zasebni univerzi Alma Mater Europea v Ljubljani.

Maša Udovč
SPECIALISTKA

Maša je naša specialistka za celulit in naravno preoblikovanje telesa. Maderoterapijo in vacuslim48 opravlja že dobri dve leti ter s svojimi tehnikami pomaga strankam pri preoblikovanju telesa in izgubi odvečnih kilogramov. Opravljen ima tudi tečaj klasične masaže. Svoje znanje je nadgradila še pod vodstvom manualnega terapevta Jaka Slak Riossa, svoje izkušnje pa nabirala v Zdravilišču Šmarješke Toplice. Njeno vodilo so zadovoljne stranke, ki jim z veseljem pomaga na poti do lepše kože in postave.