Personalizirane nege

Fitofarmacija, dermatologija, biotehnologija in kozmetika združeni v eno

V salonu izvajamo personalizirane nege, ki so povsem prilagojene tipu in stanju vaše kože. Pri negi se uporablja dermatološka kozmetika Biodroga MD, ki je namenjena reševanju različnih stanj na koži. Vsaka nega vključuje tudi atravmatsko čiščenje kože, ki predstavlja sodoben postopek čiščenja brez uporabe vroče pare (vapozona), saj so lahko nege z vročo paro pregrobe in kožo le še dodatno izsušijo.

Poleg tega se lahko pri negi uporabita tudi dva aparata, radiofrekvenca in ultrazvok. Z radiofrekvenco dosežemo lifting efekt obraza, saj z globinskim segrevanjem podkožja spodbudimo tvorbo novega kolagena. Medtem ko ultrazvok prispeva k boljši absorpciji hranljivih snovi v koži.

Rezultate opazimo že takoj po negi. Koža je vidno bolj pomlajena, gubice in pore so zmanjšane, koža pa je občutno bolj gladka in sijoča.

Rezerviraj termin

BIODROGA MD je kozmetika, ki združuje znanje s področja fitofarmacije, dermatologije, biotehnologije in kozmetike. Razvoj izdelkov temelji na najnovejših dermatoloških znanjih, izdelki pa so prilagojeni biologiji kože. Osredotoča se na dermatološki vidik nege, zato so izdelki primerni za reševanje težav s kožo, prilagojeni so negi pred in po dermatoloških posegih, postopkih estetike in plastične kirurgije.

Vrste nege z Biodrogo MD:

NEGA NEČISTE KOŽE je nega, ki je primerna za mastno kožo, na kateri se pojavljajo papule, pustule, komedoni in na kateri je prisotna rdečica, srbečica in razdraženost. Največkrat se takšne težave pojavijo pri mastni koži, lahko pa se razvije tudi pri drugih tipih kože, najpogosteje zaradi hormonskih sprememb, stresa …

Po negi je koža očiščena, navlažena in ima lepši ten.

VLAŽILNA NEGA je nega, ki je primerna za vse tipe kože, predvsem tiste, ki so dehidrirane in izsušene. Takšna koža je videti pusta in bleda. To je lahko posledica pomanjkanja tekočine od zunaj ali iz notranjih virov, zato so zaradi dehidracije metabolni procesi in zaščitna funkcija kože omejeni.

Po negi je koža intenzivno navlažena, sveža in napeta.

HYPER SENSITIVE NEGA je nega, ki je primerna za občutljivo kožo ter kožo, ki je nagnjena k atopijskemu dermatitisu ali rdečici, tudi v obliki kuperoze. Nega deluje na kožo pomirjajoče in spodbuja delovanje imunskega sistema v koži. Derma membranski kompleks omogoča odlično penetracijo učinkovin in je združljiv s kožo, kar je tudi dermatološko potrjeno.

Po negi je ponovno vzpostavljeno ravnovesje, kože je obnovljena in bolj odporna.

MICROLIFT ANTI-AGE NEGA je nega, ki zagotavlja učinkovito antiaging nego z nežnim in takojšnjim mini-lifting učinkom. Učinkovito intenzivno blaži gubice, spodbuja sintezo kolagena in zavira razgradnjo kolagenskih vlaken, kožo zaščiti pred prostimi radikali in prezgodnjim staranjem ter občutno zviša nivo vlage v koži.

Po negi je koža vidno napeta in učvrščena.