Hydraglow

4 tehnologije v eni sami negi

Hydraglow je postopek za izboljšanje videza kože, zmanjševanje globine gubic, navlažitev kože ter čiščenje nečiste in aknaste kože. Nega je povsem personalizirana glede na tip in stanje kože posameznika, zato je primerna za vsakogar.

Hydraglow v salonu izvajamo s povsem novo tehnologijo Synergy art, ki v eni sami negi združuje kar 4 tehnologije:

1. AQUA tehnologija spiralno gibanje združuje z vakuumsko tehnologijo z uporabo različnih kislin. S to tehnologijo dosežemo višjo stopnjo prepustnosti kože, globinsko očistimo kožo in odstranimo poroženelo kožo.

2. OXYGENEO tehnologija je postopek napredne kisikove terapije. S to tehnologijo kožo obogatimo s kisikom, oživimo kožne celice in kožo pomladimo.

3. OUAPOLLAR tehnologija je postopek, pri katerem kožo na obrazu enakomerno z radiofrekvenčno glavo segrejemo do 42 C°. Takšno segrevanje kože na obrazu vpliva na večjo proizvodnjo kolagena in posledično dvig kožnega tkiva, kar se odraža v liftingu obraza.

4. uCOSMO tehnologija je postopek z uCOSMO apilkatorjem, ki oddaja 1MHz visokofrekvenčni ultrazvok in omogoča učinkovito absorpcijo aktivnih sestavin v produktih.

Rezerviraj termin