KEMIČNI PILINGI DERMACEUTIC

Izboljšamo izgled in tonus kože

V salonu izvajamo kemične pilinge znamke Dermaceutic. Gre za priznano francosko kozmetiko, ki je na trgu prisotna že več kot 20 let in predstavlja št. 1 med kemičnimi pilingi. Uporabo Dermaceutic kozmetike priporoča več kot 40.000 zdravnikov iz 70 držav po svetu. Laboratorij Dermaceutic je v svojih letih delovanja razvil različne vrste pilingov za različne problematike in doseganje različnih globin kože.

Dermaceutic pilingi zdržujejo varnost in učinkovitost, saj inovativne formule dajejo prednost nadzorovanemu in postopnemu luščenju kože, kar prinaša optimalne rezultate brez stranskih učinkov ter ostalih tveganj v primerjavi z visoko koncentriranimi pilingi.

Skrivnost linije Dermaceutic se skriva v visokih koncentracijah in sinergiji aktivnih učinkovin. Naj gre za znake staranja, pigmentacijo, akne ali druge kožne nepravilnosti, Dermaceutic ponuja visoko učinkovito, prefinjeno in prilagojeno rešitev. Dermaceutic kemični pilingi povzročajo nadzorovano mikro poškodbo kože ter posledično luščenje vrhnjega sloja kože. Na ta način sprožimo proces celjenja kože ter proces preoblikovanja in tvorbe kolagena ter elastina. Koža je po tretmaju vidno lepša, gladka in sijoča, zmanjša se pigmentacija, odpravijo oziroma zmanjšajo se aknasta obolenja, zožajo se pore, zgladi se reliefna koža, ki je posledica aknastih obolenj …  

Na sliki je rezultat naše stranke že po prvem tretmaju 

Galerija slik rezultatov tretmajov

KAKO POTEKA NEGA S KEMIČNIM PILINGOM?

Pred vsakim postopkom najprej opravimo pregled in diagnozo kože, saj lahko le tako dosežemo dobre in želene rezultate.

Nato začnemo z nanosom pilinga na očiščeno kožo. Postopek je kratek in skoraj neboleč, še najbolj moteče je luščenje kože, ki lahko nastopi 2.-3. dan po postopku. Takrat je koža lahko videti slabše, saj so vse nepravilnosti še bolj izražene. Potrebna je tudi visoka zaščita pred soncem. Vse to izgine v nekaj dneh in koža nato postaja iz dneva v dan lepša. Priporočljivo je, da po tretmaju kožo negujete s kremo, ki vam jo priporočimo v salonu.

Vsekakor je že en sam postopek kemičnega pilinga dobra naložba v lepo kožo, vendar se moramo zavedati, da je za izboljšanje določene problematike (akne, pigmentacije, povnetne brazgotine, gube) potreben čas, predpisane ponovitve in realna pričakovanja.

Kontraindikacije za uporabo kemičnega pilinga: aktivni herpes, jemanje Accutane (vitamina A) v obdobju 6 mesecev (na recept), nedavni kirurški posegi (rane v procesu celjenja), nedavno obsevanje/zdravljenje raka, nezadostna zaščita pred soncem, zgodovina hipertrofijskih in keloidnih brazgotin (neprimerno za globoke pilinge), kriokirurgija en mesec pred nego, stafilokokne okužbe kože, sekundarne infekcije kože z ranamini, kožnimi vnetji, srbečico, diabetičnimi razjedami…, alergije na aspirin (neprimerno za pilinge z vsebnostjo glikolne in salicilne kisline), lupus, skleroderma, nosečnost in dojenje (razen AHA kisline, ki nastajajo v procesu metabolizma in so človeškemu telesu lastne kisiline).

PONUDBA PILINGOV V NAŠEM SALONU

MASK PEEL TREATMENT (POVRŠINSKI KEMIČNI PILING)

Mask peel treatment je povsem varen in enostaven postopek, ki predstavlja neboleče globinsko čiščenje kože. Po tretmaju se lahko pojavi zgolj minimalno luščenje kože. Primeren je za mastno, nečisto in aknasto kožo z razširjenimi porami in povečanim delovanjem lojnic.

Mask peel tretment očisti povrhnjico, prodre v pore in jih očisti ter zoža, kožo poživi in regulira izločanje loja.

Priporočamo 4 oziroma maksimalno 6 zaporednih terapij (odvisno od stanja kože), 1x na 14 dni. Pravi rezultati se pokažejo 4 tedne po zadnji terapiji.

Cena paketa 4 terapij: 180 eur

AKTIVNE SESTAVINE: glikolna kislina, salicilna kislina, bentonit glina pH 2,5

Rezerviraj termin

MILK PEEL TREATMENT (POVRŠINSKI KEMIČNI PILING)

Milk peel treatment je primeren za neravno teksturo kože, fine linije, pusto kožo, razširjene pore, površinske teksturne nepravilnosti ter izgubo tonusa. Gre za povsem varen in enostaven postopek, pri katerem se lahko pojavi minimalno luščenje kože. Odličen je tudi v kombinaciji z drugimi estetskimi postopki, kot so botoks, polnila, IPL, radiofrekvenca …

Milk peel treatment obnovi kožo, stimulira delovanje povrhnjice, izravna teksturo kože in hribne gubice, zoža pore, poveča učinek delovanja dnevne kozmetike.

Priporoča se 4 zaporedne terapije, 1x na 14 dni. Pravi rezultati se pojavijo 4 tedne po zadnji terapiji.

Cena paketa 4 terapij: 216 €

AKTIVNE SESTAVINE: glikolna kislina, mlečna kislina, salicilna kislina, Ph 1,9

Rezerviraj termin

MELA PEEL FORTE

Mela peel forte je intenzivni postopek namenjen posvetlitvi vseh vrst pigmentnih madežev (melazme, sončne in povnetne pigmentacije) ter izboljšanju teksture kože. Postopek dokazano in vidno deluje na vseh vrstah pigmentacije. Postopek je bolj intenziven in posledično je bolj izrazito luščenje kože. Po tretmaju se zato priporoča minimalen družbeni izostanek, vendar so rezultati dolgotrajni.

Priporočata se 1-2 terapiji v razmiku 1 meseca.

Cena 1 terapije: 150 €

AKTIVNE SESTAVINE: 3 komponentna Jessner-jeva formula (mlečna in salicilna kislina, resorcinol, pH 0,6)

Rezerviraj termin

REZERVIRAJ TERMIN: