Oblikovanje telesa s ShapeART II

Ena najnaprednejših in tehnološko izpopolnjenih naprav za preoblikovanje telesa

ShapeART II predstavlja eno najnaprednejših in tehnološko izpopolnjenih naprav za preoblikovanje telesa, ki se od drugih podobnih naprav na trgu razlikuje v tem, da v enem sistemu združuje kar pet tehnologij:

 • bipolarna radiofrekvenca
 • IR (infrardeče) valovanje
 • lipomasaža
 • vakuum
 • vakuumska dvoglavna kavitacija.

Prav kombinacija vseh tehnoloških pristopov še bolj učinkovito pospeši metabolizem maščobnih in vlaknastih celic, s čimer še hitreje dosežemo vidno oblikovanje postave in odpravo celulita. Najboljše pri tem pa je, da je naprava zaradi različnih ročnikov, uporabna za vse predele telesa, tudi obraz. Tako naprava pokriva širok spekter področij, na katerih je izjemno učinkovita:

 • odprava celulita,
 • zmanjšanje obsega,
 • izboljšanje napetosti kože,
 • razgradnja maščobnih celic in omejitev zamaščenosti telesa,
 • zmanjšanje strijavosti,
 • oblikovanje telesa po porodu,
 • glajenje gubic,
 • izboljšanje stanja podočnjakov in črnih kolobarjev okrog oči,
 • lifting obraza,
 • dvig zgornjih vek,
 • globinska nega telesa,
 • lajšanje bolečin zaradi artritisa,

Terapija s ShapeART II je povsem neinvazivna, neboleča in ne zahteva nobenega okrevanja. Rezultati so na obravnavanem področju vidni že po 1-2 terapijah. Priporočeno število terapij se oceni na prvem posvetu.

5 tehnologij, ki jih ShapeART II združuje:

1. RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je izredno uspešna, neškodljiva in neinvazivna metoda za izvajanje lepotnih tretmajev. S pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože, s čimer spodbudimo stimulacijo kolagenskih in elastinskih vlaken ter obnovo ostalih komponent dermisa. Na ta način se vlakna okrepijo in zato postane koža napeta, gubice se zmanjšajo, izboljša se celična organizacija, videz pomarančne kože izgine.

Radiofrekvenca izboljša mikrocirkulacijo v tkivu kar vpliva na pričetek lipolize – odstranjevanje maščob in celulita.

Po tretmaju je koža lepša, čvrstejša in privlačnejša.

2. INFRARDEČI LASER 940 nm

Številne študije dokazujejo, da je infrardeča svetloba zelo zdrava, saj gre pravzaprav za naravno svetlobo. Z infrardečim laserjem z valovno dolžino 940 nm z lahkoto prodremo v tkivo in zelo enakomerno razpršimo toploto po tkivu. S tem zmanjšamo številne nepravilnosti na koži in hkrati pospešimo tvorbo kolagena. Po tretmaju se vidno zmanjšajo področja z rdečicami ter kapilare, videz kože pa je bistveno lepši.

3. LIPOMASAŽA

Mehanska masaža z valjčki, ki ustvarja kožno gubo in hkrati gnete tkivo. Pri lipomasaži delujeta dva valjčka, ki ustvarjata kožno gubo in hkrati širita prostor med celicami, kar bistveno izboljša prekrvavitev. Na ta način spodbudimo pospešeno odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem, kar se odraža v vidno zmanjšanem celulitu na osredotočenih predelih. Z lipomasažo vplivamo tako na kožo kot tudi podkožno tkivo.

4. VAKUUM

Z vakuumom dosežemo lokalno mikrocirkulacijo, ki omogoča, da se koži povrnejo hranilne snovi in potreben kisik ter vzpostavi stanje, kot je bilo pred nastankom celulita. Z vakuumom ustvarimo podtlak, ki razširi kapilare v podkožju, kar močno izboljša prekrvavitev in pomaga limfnemu sistemu, da iz telesa odplakne razne nečistoče. Po tretmaju sta vidno zmanjšana obseg in pojavnost celulita.

Delovanje vakuumske masaže ima številne pozitivne učinke: učinkovita v boju proti celulitu, anti-ageing terapija, izločanje zastale tekočine, izboljšana funkcija tkiv, okrepljena odpornost, izboljšana presnova, izboljšan krvni in limfni obtok, zmanjšani edemi, pospešeno izločanje znoja in loja, izboljšanje mišičnega tonusa, globinsko sproščanje telesa, omilitev kroničnih bolezni …

 

5. VAKUUMSKA DVOGLAVNA KAVITACIJA

Vakuumska kavitacija deluje kot nekakšna nekirurška liposukcija ter predstavlja varno, hitro in izjemno učinkovito metodo za odpravo celulita. Kavitacija omogoča koncentracijo energije na določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razgradnjo maščobnih celic v podkožnem tkivu.

Maščoba iz razpršenih maščobnih celic se vlije v intersticijsko tekočino v obliki trigliceridov, pri čemer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol, topen v vodi, prodira v krvni obtok in se uporablja kot vir energije, netopne proste maščobne kisline potujejo v jetra, kjer se raztopijo kot katerekoli druge proste maščobne kisline, vključno tiste iz hrane.

Rezultati so vidni takoj, že po prvi terapiji. Poleg tega telesu omogočimo, da se prečisti, izboljša prekrvavitev, zviša tonus in odstrani celulit.

REZERVIRAJ TERMIN: