RADIOFREKVENCA

Izboljšamo stanje vaše kože na obrazu

Radiofrekvenčna terapija je neinvazivna in povsem neboleča metoda, ki na naraven način prispeva k regeneraciji in pomlajevanju telesa ter obraza. Prvi znaki staranja se začnejo kazati že po 25. letu starosti. K upočasnitvi procesa staranja lahko do določene mere prispevamo tudi sami, na primer s spremembo življenjskega sloga, zdravo prehrano, rednim gibanjem, izogibanjem sončnim žarkom… V estetiki pa so nam lahko v pomoč tudi različne invazivne in neizvazivne tehnologije.

Ena zelo uspešnih neinvazivnih metod je zagotovo radiofrekvenčna terapija, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože in na ta način spodbudimo krčenje kolagenskih vlaken ter stimulacijo fibroplasti, da začnejo proizvajati nova kolagenska vlakna. Terapija je odlična pri zmanjševanju gubic na obrazu, tudi tistih okoli oči, in poskrbi za naravni lifting obraza. Poleg tega se uspešno uporablja tudi pri preoblikovanju telesa, saj s svojim globokim segrevanjem izboljša tonus kože na telesu ter zmanjša strijavost.

V salonu radiofrekvenčno terapijo izvajamo tudi z novo napravo ShapeART II, ki predstavlja odličen pripomoček za pomlajevanje obraza. Naprava namreč radiofrekvenco združuje z vakuumom, kar prispeva k še boljšim rezultatom. Kombinacija radiofrekvence in vakuuma je izjemno učinkovita naravna metoda, s katero zgladimo gubice na obrazu, zmanjšamo podbradek in izboljšamo stanje povešene kože ter pospešimo limfni sistem, s čimer zmanjšamo »zabuhlost«, ki je značilna pri zastajanju vode v telesu.

REZERVIRAJ TERMIN: