VACUMSLIM 48

ultra hitro razbijanje maščob

Vacuslim 48 je najnovejša in izjemno učinkovita metoda za preoblikovanje telesa in izgubo odvečnih kilogramov. S pomočjo vakuma in aktivnih sestavin v kremi dosežemo ultra hitro razbijanje maščob in vidno zmanjšanje obsega že po prvem tretmaju. Poleg tega vacuslim blagodejno vpliva na limfo ter pospeši izločanje odvečne vode in odpadnih snovi iz telesa.

Kreme, ki jih nanesemo na vaše telo, učinkujejo še 48 ur, zato v tem času izgubite še kakšen centimeter več!

Rezerviraj termin

Kako poteka?

Na telo najprej nanesemo kremo Thermo Slimming serum 1 – Termo serum za oblikovanje telesa. Je aktivni termo topli gel, ki učvrsti in izboljša tonus kože. Nanašamo ga predvsem na predele, kjer je močno izražen celulit. Aktivne učinkovine pospešujejo cirkulacijo, odpravljajo odvečno vodo iz telesa ter izboljšajo sam videz kože. Po prvem serumu nanesemo Slimming & Firming cream 2 – Toplo-hladna krema za učvrstitev. Je multifunkcionalna aktivna krema s toplo-hladnim efektom in je namenjena oblikovanju telesa. Krema segreva telo in vsebuje snovi, ki telo hladijo, s čimer dosežemo kontra učinek in pospešeno topljenje maščobe. Nato vas oblečemo v za to namenjeno vrečko. Iz vrečke izsesamo zrak, da ustvarimo učinek vakuma in sprožimo aktivne sestavine v kremi. V vreči ležite 30 minut, da se kreme dobro vpijejo in dosežejo svoj namen, nato vas obrišemo in tretma zaključimo s hitro masažo z anticelulitnim oljem Firming massage oil 3. Olje vsebuje kombinacijo eteričnih olj pomaranče, limone, cimeta in bergamota, kar da vaši koži občutek lahkotnosti in mehkobe.

Vacuslim odsvetujemo osebam:

  • ki so noseče ali dojijo
  • z diabetesom
  • po težji operaciji
  • z dermatitisom
  • z ekcemom
  • s psoriazo
  • z epilepsijo
  • ki imajo težja ledvična obolenja
  • ki imajo visok krvni tlak

Kreme, ki se uporabljajo pri Vacuslim 48

THERMO SLIMMING SERUM 1: Termo serum za oblikovanje telesa

Termo serum je aktivni termo topli gel, ki ima multifunkcijsko nalogo in je namenjen izboljšanju videza kože. Vsebuje termoaktivne snovi, ki učvrstijo in izboljšajo tonus kože. Nanaša se predvssem na predele telesa, kjer se nabirajo maščobe in celulit.

INCI: Auqa, Alcohol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Caffeine, Chlorella Vulgaris Extractm Hedera Helix Leaf Extractm Aesculus Hippocastanum Extractm Panthenol Dimethicone, Disodium Rutinyl Disulfate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Vanillyl Butyl Ether, Ascorbly Palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Limon Peel Oil, ECinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Citrus Auratium Dulcis Peel Oil, Rosmarinus Officnialis Flower Oil, Parfum, Si 42090, Limonene, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Citrail.

SLIMMING & FIRMING CREAM 2: Toplo-hladna krema za učvrstitev

Shujševalno-učvrščevalna krema je multifunkcionalna aktivna krema s toplo-hladnim efektom, ki je namenjena anticelulitnim tretmajem, hitremu in učinkvitemu preoblikovanju telesa ter takojšnjemu izboljšanju izgleda kože. Vsebuje aktivne snovi, ki telo segrevajo in snovi, ki telo hladijo. Aktivne snovi iz kreme takoj izboljšajo čvrstost in elastičnost kože.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Elaeis Oleifera Kernel Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate (and) Peg-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Caffeine, Carnitine, Chlorella Vilgaris Extractm Hedera Helix Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Menthol, Polysorbate 60, Carbomer, Triethanolamine, Lecithin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Vanillyl Butly Ether, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Bergamia Peel Ooil Expressed, Mentha Piperita Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Parfum, CI 42090, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol.

FIRMING MASSAGE OIL 3: Olje za učvrstitev za zaključek popolnega tretmaja

Vrhunsko olje, ki vsebuje super kombinacijo eteričnih olj limone, pomarančne, bergamota ter cimeta, popolno zaključi tretma in poskrbi za občutek lahkotnosti in mehkobe še nekaj časa po tretmaju.